Follow on Bloglovin

dimarts, 12 de març del 2013

Detalls de casament II


Avui continuem amb la segona part dels detalls de casament que he estat fent aquest dies i que us comentava a la entrada anterior.

Mentre buscava per la xarxa detalls pel casament, a més de les pinces- nuvis, vaig trobar un munt de coses mes. Una d'elles són aquests ocells que em van robar el cor. Els vaig trobar a aquesta botiga d'Etsy, un bon lloc per inspirar-se.

El primer que vaig pensar és que jo havia d'intentar fer-los:

  1. Per que m'agraden, 
  2. Per que el preu és abusiu, si mireu la pàgina veureu que els preus de la parella varien  entre 60 i 120 €, un "robo"
  3. Per que si ells poden fer-ho, jo també

Així que amb aquestes 3 poderoses raons vaig passar a la següent fase: buscar un patró.

Vaig buscar per la xarxa sense gaire èxit i finalment vaig fer el meu propi, adaptant un que ja tenia i que no se d'on vaig treure.



Hoy continuamos con la segunda parte de los detalles de boda que he estado haciendo estos días y que os comentaba en la entrada anterior.

Mientras buscaba por la red detalles para la boda, además de las pinzas-novios, encontré un montón de cosas más. Una de ellas son estos pájaros que me robaron el corazón. Los encontré en esta tienda de Etsy, un buen lugar para inspirarse.

Lo primero que pensé es que yo tenía que intentar hacerlos:

  1. Porque me gustan,
  2. Porque el precio es abusivo, si miráis la página veréis que los precios de la pareja varían entre 60 y 120 €, un "robo"
  3. Por que si ellos pueden hacerlo, yo también

Así que con estas 3 poderosas razones pasé a la siguiente fase: buscar un patrón.

Busqué por la red sin mucho éxito y finalmente hice mi propio patrón, adaptando uno que ya tenía y que no se de donde saqué.




Amb dos retalls de roba de fil en color blanc i en color natural (entre beix i gris) vaig tallar els cossos. Pel nuvi el pit de color blanc i el cap i els costat de color natural. Per la núvia tot blanc i el cap i els costats tallats també amb un retall de blonda de color beix. . Quan ja estan quasi tots cosits, jo ho he fet a mà, deixem un tros per poder farcir-los (en el meu cas al final de la panxa)


Con dos retales de tela de hilo en color blanco y en color natural (entre beige y gris) corté los cuerpos. Por el novio el pecho de color blanco y la cabeza y los lado de color natural. Para la novia todo blanco y la cabeza y los lados cortados también con un recorte de encaje de color beige. Cuando ya están casi todos cosidos, yo lo he hecho a mano, dejamos un trozo para poder rellenarlos (en mi caso al final de la barriga)





Al nuvi li vaig afegir una corbata de llaç feta amb un trosset de cinta de cuadrets i a la núvia una rosa feta amb un trosset de tul. Els ulls i els botons estan brodats amb fil de color negre.


Per fer les potes he tallat un tros de filferro prou llarg per fer les dues potes i travessar  de costat els ocells. He plegat per fer una pota amb tres dits i la punta enroscada per no fer-nos mal. Després he travessat l'ocell i he fet l'altre pota. Finalment he plegat les potes per que quedin drets i he enganxat amb la pistola de cola. Espero que quedi prou clar.



Al novio le añadí una pajarita hecha con un trocito de cinta de cuadritos,  y a la novia una rosa hecha con un trocito de tul. Los ojos y los botones están bordados con hilo de color negro.

Para hacer las patas he cortado un trozo de alambre suficientemente largo para hacer las dos patas y atravesar de lado los pájaros. He doblado para hacer una pata con tres dedos y la punta enroscada para no hacernos daño. Después he atravesado el pájaro y he hecho el otro pata. Finalmente he doblado las patas para que queden derechos y he pegado con la pistola de pegamento. Espero que quede claro.




Per que us surtin del mateix tamany que els meus, imprimiu el patró en mida Din-A4 i talleu-los amb 1/2 cm de costura que és la que es veu.


Para que os salgan del mismo tamaño que los mios, imprimid el patrón en tamaño Din-A4 y cortarlos con 1/2 cm de costura que es la que se ve.



Finalment els posem a una caixa decorada i  Ja està.

Un regal diferent, o si els posem sobre una plataforma, un topper pel pastís nupcial.



Finalmente los ponemos en una caja decorada y Ya está.

Un regalo diferente, o si los ponemos sobre una plataforma, un topper por el pastel nupcial.


5 comentaris :

  1. Hola!

    He arribat al teu blog a través de la festa d'enllaços de Blanca.
    M'han agradat molt els detallets pel pastís de boda, llàstima que ja estic casa que sino...
    En hora bona pel blog. Salutacions! i bon cap de setmana!

    ResponElimina
  2. ¡Hola! Me encanta tu blog. Todo lo que haces es muy original, es genial :D
    Y me encantan tus muñecas, la profesora me ha encantado, con las gafas, el pelo... ¡dan ganas de hacerse una igual! Jajja
    Te he encontrado a través de la Fiesta de Enlaces de Personalización de blogs... me quedo de seguidora
    ¡Un saludo! :D

    ResponElimina
  3. Ohhh!quina parelleta més bonica...
    Petonetssss

    ResponElimina

Me encanta leer vuestros comentarios.

Blogging tips