Follow on Bloglovin

divendres, 4 d’octubre del 2013

Tilda enfermera (y 50 años)


Un cop més, m'han demanat una Tilda infermera. És un regal personalitzat que agrada molt i l'hospital és tan gran i hi treballen tantes dones ... Crec que encara faré algunes més.

Una vez más, me han pedido una Tilda enfermera. Es un regalo personalizado que gusta mucho y el hospital es tan grande y trabajan tantas mujeres ... Creo que aún haré algunas más.


Tilda enfermera 50 años



Aquesta Tilda és un regal de 50 anys, i la caixa on va guardada fa referència a l'edat i la professió, amb una tireta i una xeringa.

Esta Tilda es un regalo de 50 años, y la caja donde va guardada hace referencia a la edad y la profesión, con una tirita y una jeringa.



M'encanten aquestes Tildes, em sembla tan divertit que amb el mateix patró i el mateix uniforme, només canviant els cabells puguin ser tan diferents. I per comprovar-ho ...

Me encantan estas Tildas, me parece tan divertido que con el mismo patrón y el mismo uniforme, sólo cambiando el pelo puedan ser tan diferentes. Y para comprobarlo ...




El que fa el cabell, estic a punt de sortir corrents cap a la peluqueria!!!!

Lo que hace el pelo, estoy a punto de salir corriendo a la peluquería!!!

2 comentaris :

  1. Ja,ja,ja, es una cucada esa tilda, seguro que la homenajeada quedará encantada.
    Besos Teresina

    ResponElimina
  2. Quina Tila mes bonica de seguida he pensat amb les meves germanes les dues formen part del món de la sanitat, una es infermera al Hospital Sant Joan de Reus i l'altre fa de Pediatre a Tarragona.
    Tens un blog molt bonic l'armari tunejat també m¡ha agradat molt.
    Si et ve de gust pots visitar el meu blog bisuteriaycia.blogspot.com.es
    Mercè

    ResponElimina

Me encanta leer vuestros comentarios.

Blogging tips