Follow on Bloglovin

dijous, 7 de novembre del 2013

Costurero



Sempre m'han agradat aquest tipus de costurers. Antics i pràctics. Em recorden els de la meva infància, tot i que no estic segura que la meva mare en tingués un d'aquest tipus.


Siempre me han gustado este tipo de costureros. Antiguos y prácticos. Me recuerdan a los de mi infancia, aunque no estoy segura de que mi madre tuviera uno de este tipo.


Antes y después de un costurero clásico

Voltant per una botiga d'articles de segona mà el vaig veure. Estava en bastant bon estat. Un dels tiradors laterals estava trencat i li faltava la nansa central que porten aquest tipus de costurers. Però les enganxines de la tapa eren horribles i els vernís li donava un aire sintètic molt lleig.


Curioseando en una tienda de artículos de segunda mano lo vi. Estaba en bastante buen estado. Uno de los tiradores laterales estaba roto y le faltaba el asa central que llevan este tipo de costureros. Pero las pegatinas de la tapa eran horribles y el barniz le daba un aire sintético muy feo.


Vaig treure tot el vernís que duia, el vaig tenyir suaument i el vaig tornar a envernissar. Ara s'aprecien molt més les vetes de la fusta de faig. Vaig decidir no posar-li la nansa, així ja m'agrada i ocupa menys espai.


Retiré todo el barniz que llevaba, lo teñir suavemente y lo volví a barnizar. Ahora se aprecian mucho más las vetas de la madera de haya. Decidí no ponerle el asa, así ya me gusta y ocupa menos espacio.


Per dins l'he folrat amb uns papers d'scrap d'estil japonès i he fet un coixí per les agulles que és imprescindible.

Por dentro lo he forrado con unos papeles de scrap de estilo japonés y he hecho un alfiletero que es imprescindible.





4 comentaris :

  1. Que bonito Teresina!!, yo tuve uno de ese estilo y me encantan. Me gusta mucho el aire que le has dado, mas actual pero conservando toda su belleza.
    Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Solo le he hecho un lavado de cara, pero le sienta bien

      Elimina
  2. Que guai!! jo en vui un... podria ser el meu tuneao.

    ResponElimina

Me encanta leer vuestros comentarios.

Blogging tips