Follow on Bloglovin

divendres, 27 d’abril del 2012

Un joier amb mirall


M’he adonat de que, o be al mon hi ha moltes Dolors, o jo en tinc moltes a prop. I dic això per que aquest joier també és per una Dolors. Quina casualitat!

En aquest he introduït una variant que fins ara no havia provat. He posat un mirall a la part interior de la tapa. I no ha estat una idea meva, sinó de la Dolors, la seva propietària, que me’l va demanar així: “Posa-hi un mirall i cintes i llaços que a mi m’agraden molt”. 

Jo he intentat fer-ho al seu gust, però sense passar-me, alguna cinta, una flor, uns botons i per suposat, el mirall. I folrat amb un paper victorià de flors que li dona un aire romàntic molt d’acord amb la Dolors.


Està pintat amb un blanc trencat i un blau antic

El mirall, a l'interior, amb una flor 

El romàntic paper de flors.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Me encanta leer vuestros comentarios.

Blogging tips