Follow on Bloglovin

divendres, 11 d’octubre del 2013

Mural infantil II

Recordeu el mural infantil i la cortina que vaig pintar per la habitació de la Martina?

Els pares de la Martina han canviat de casa i clar, no s'ho podien endur. Així que em van demanar que pintés la nova habitació. No volia pintar el mateix, aquesta habitació és més gran i més lluminosa i permet divertir-se una mica més.

Els dibuixos no són meus, no, jo no en se tant de dibuixar. Jo només se pintar. Els vaig trobar a internet, però com em passa molts cops, vaig guardar les fotos però no el nom de l'autora. Representen el conte dels tres porquets al revés, i em van semblar un dibuixos tan dolços i divertits que no vaig poder resistir-me a pintar-los. Es clar que als pares de la Martina també els hi van encantar.


Recordáis  el mural infantil y la cortina que pinté para la habitación de Martina?

Los padres de Martina han cambiado de casa y claro, no se lo podían llevar. Así que me pidieron que pintara la nueva habitación. No quería pintar lo mismo, esta habitación es más grande y más luminosa y permite divertirse un poco más.

Los dibujos no son míos, no, yo no se dibujar tan bien. Yo sólo se pintar. Los encontré en internet, pero como me pasa muchas veces, guardé las fotos pero no el nombre de la autora. Representan el cuento de los tres cerditos al revés, y me parecieron un dibujos tan dulces y divertidos que no pude resistirme a pintarlos. Claro está que a los padres de Martina también les encantaron.


Mural habitación infantil
Tres cerditos y un lobo risueño jugaban juntos...

A la pared del capçal del llit  estan pintats dos dels porquets i el llop

En la pared de la cabera de la cama, pintamos dos de los cerditos y el lobo

... y se lo pasaban muy bien

Al lateral, l'altre porquet, el més treballador.

En el lateral, el otro cerdito, el más trabajador.


A la paret de davant, que quedava molt sosa sense res, dos ratolins. Una rateta volant en un avió de paper i un ratolí arrossegant un carret.

En la pared de enfrente, que quedaba muy sosa sin nada, dos ratones. Una ratita volando en un avión de papel y un ratocinto arrastrando un carrito.Me encanta como han quedado los colores!
Espero que ara triguin molt a tornar-se a canviar de casa i que aquest mural duri fins que la Martina sigui gran o se'n cansin d'ell.

Espero que ahora tarden mucho en volver a cambiar de casa y que este mural dure hasta que Martina sea grande o se cansen de él.

15 comentaris :

 1. Quina cucada. Tant la Martina com els seus pares estaran encantats.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Si, els hi ha agradat molt, i això és molt important per a mi.

   Elimina
 2. Hola Teresina,
  tanto este mural como el que hiciste anteriormente a Martina, estan de lujo!!
  Es muy divertido y alegre y se ve tan bien hecho, impecable!!!!
  besosss

  ResponElimina
 3. Que preciosidad Teresina, es super tierno. Tienes mucha habilidad con los pinceles y muy buen gusto para escoger los motivos.
  Maravilloso.
  Besitos

  ResponElimina
  Respostes
  1. Lastima que no sepa dibujar, jajaja, sinó ya seria la pera!!!!

   Elimina
 4. Per cert, quin tipus de pintura has fet servir?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Moltes gràcies Sonia, tu si que fas coses precioses.

   Es pintura acrílica normal i corrent. Jo en tinc de diferents marques, Abacus, Titan, Americana, Vallejo,... qualsevol serveix. També es pot fer amb la mateixa pintura de pintar les parets.

   Elimina
 5. Qué preciosidad de mural, me encanta...te ha quedado espectacular

  Un beso

  ResponElimina
  Respostes
  1. Muchas gracias Lucia, yo también estoy contenta con el resultado

   Elimina
 6. Hola Teresita me he dedicado a mirar tu blog y me han encantados tus trabajos
  Muchos saludos

  ResponElimina
 7. Doncs mira, els murals originals son meus, ves per on. Com a pintora, hauries de saber que les il.lustracions tenen propietat intelectual i drets d'autor, i no pots reproduir-los sense autorització, ni molt menys lucrar-te i a sobre publicitar-ho. I si no saps de qui són, no els copiis. Desconèixer la procedència no és excusa per saltar-se la llei ni per a utilitzar la feina d'un altre gratuitament. Rocio Bonilla.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ho sento Rocio, eren unes imatges que vaig trobar a internet i que no especificaben la procedencia. Jo no soc pintora i sempre dic que no se dibuixar. Es cert que les vaig reproduir, però no amb la finalitat de lucar-me, va ser un regals per a uns amcics que van canviar de casa.
   NO conec la teva feina, però segur que és genial Jo no m'hi guanyo la vida amb la pintura, ni amb les manualitats. Això nomñes és una aficció.

   Elimina

Me encanta leer vuestros comentarios.

Blogging tips