Follow on Bloglovin

Qui soc


Darrera la Teresina hi soc jo, la Teresa, tossuda, constant, perfeccionista, pragmàtica, endreçada, independent, i ... Enamorada de Barcelona i de viatjar, ara  amb la nostra autocaravana.

Soc pedagoga de formació, consultora de professió i artesana per vocació.

La meva relació amb les manualitats és antiga. La meva mare sempre ha cosit, i jo vaig aprendre a fer-ho de ben petita, ella em seia davant de la seva màquina de cosir, (una Singer que encara conserva i funciona) sense enfilar, perquè aprengués "sense enredar-li la màquina i sense trencar agulles". Així vaig aprendre a fer-me la roba i cosir el que calgui.

Vaig tenir una època de “crochet”, un altre punt de mitja (la de jerseis que vaig fer!!!...) y encara un altre de punt de creu.

Mes tard vaig dedicar-me a pintar, i el meu interès malaltís per les manualitats m'ha dut a aprendre un munt de tècniques de manera autodidàctica, que d'alguna cosa ha de servir ser pedagoga.

M'identifico amb les protagonistes de Les Teresinesla sèrie de televisió de La Cubana, i no només pel nom, si no per que he fet meu el seu l’eslògan "si pot fer-ho aquella, jo també", que em descriu a la perfecció.

Jo he aprés molt buscant a la xarxa, així que si algú pot aprendre alguna cosa aquí, estaré encantada.

En aquest blog trobareu una mica de tot: tècniques de scrap, restauració, reciclatge, costura, paper maché, i el que més m'agrada, pintar en qualsevol tipus de teixit.


Espero que us agradi!
Detrás de  Teresina estoy yo, Teresa, cabezona, constante perfeccionista, pragmàtica, ordenada, independientes i ... Enamorada de Barcelona y de viajar, ahora con nuestra autocaravana.

Soy pedagoga de formación, consultora de profesión y artesana por vocación.

Mi relación con las manualidades es antigua. Mi madre siempre ha cosido, y yo aprendí a hacerlo desde bien pequeña, ella me sentaba delante de su máquina de coser, (una Singer que todavía conserva y funciona) sin ensartar, para que aprendiera "sin enredarle la máquina y sin romper agujas". Así aprendí a hacerme la ropa y coser lo que sea necesario.

Tuve una época de "crochet", otra de punto de media (la de jerseys que hice ...) y aún otro de punto de cruz.

Mas tarde me dediqué a pintar, y mi interés enfermizo por las manualidades me ha llevado a aprender un montón de técnicas de manera autodidacta, que de algo debe servir ser pedagoga.

Me identifico con las protagonistas de Las Teresinas, la serie de televisión de La Cubana, y no sólo por el nombre, si no por que he hecho mío su eslogan "si puede hacerlo aquella, yo también", que me describe a la perfección.

Yo he aprendido mucho buscando en la red, así que si alguien puede aprender algo aquí, estaré encantada.

En este blog encontrarás un poco de todo: técnicas de scrap, restauración, reciclaje, costura, papel maché, y lo que más me gusta, pintar en cualquier tipo de tejido.

Espero que os guste!

7 comentaris :

 1. Hola Teresa, m'ha fet molta gràcia la teva descripció perquè m'he identificat molt en tu, soc una enamorada de les manualitats de tota mena, m'ha encantat el teu blog i el que més m'ha agradat es la teva identificació amb les tresines, que jo també comparteixo, amb una amiga meva sempre quan ens preguntem que estem fent, diem faig de tresina, jajajaja

  segeuix així!!


  laura

  ResponElimina
 2. Te has definido como una auténtica coñazo... cualquiera te aguanta...

  ResponElimina
 3. He arribat de rebot al teu bloc i creu-me que m'has enganxat!! ja t'ensenyaré com queda el canotier per un casament que tinc a l'agost i anirà combinat amb un vestit anys 50 blau pastel a topos blancs!!
  No he pogut evitar cantar el lema del teu bloc al moment de llegir-lo hehehehe
  Endavant i moltes felicitats pel bloc!!

  Alba
  Alehop bcn

  ResponElimina
 4. m'encanta el teu blog, just ara començo a cosir! quina emoció me´s gran, en mig de tant món digital trobar gent com vosaltres!

  ResponElimina
 5. Hola Teresina, Ets tota una artista!
  M'agradaria saber si fas encàrrecs personals. Et puc enviar un mail en privat amb la petició i em fas un presu de l'encàrrec? Moltes gràcies

  ResponElimina

Me encanta leer vuestros comentarios.

Blogging tips