Follow on Bloglovin

dissabte, 26 de maig del 2012

Una caixa de costura rosa

Doncs si, rosa, però rosa antic, chic. I a mi, que el rosa no m'acostuma a agradar, aquest sí que m'agrada.


Pues si, rosa, pero rosa antiguo, chic. Y a mí, que el rosa no me suelo gustar, este sí que me gusta.


Rosa antic, amb els cantells desgastats i stencil, amb modeling paste de Titan, a la tapa i al voltant de tota la caixa.


Rosa antiguo, con los cantos desgastados y stencil, con modeling paste de Titán, la tapa y alrededor de toda la caja.
L' interior folrat amb paper de k& Company de color rosa i amb papallones. 
Al voltant de la caixa superior, un motiu de Spellbinders retallat i embossat amb la Big Shot i finalment decorat amb tinta Distress de Tim Holtz.


El interior forrado con papel de k & Company de color rosa y con mariposas. 
Alrededor de la caja superior, un motivo de Spellbinders recortado y embolsado con la Big Shot y finalmente decorado con tinta Distress de Tim Holtz.

A l'interior de la tapa un coixinet per les agulles. Un tros d'escuma folrat amb roba rosa, estampada amb el mateix stencil de l'exterior i pintura tèxtil blanca.


En el interior de la tapa una alfiletero. Un trozo de espuma forrado con tela rosa, estampada con el mismo stencil del exterior y pintura textil blanca.
A la tapa, un maniquí de cartró amb un cinturó fet amb washi tape. Uns botons amb Glossy accents per donar un aspecte nacarat. Uns fils per completar la decoració.


En la tapa, un maniquí de cartón con un cinturón hecho con washi tape. Unos botones con Glossy accents para dar un aspecto nacarado. Unos hilos para completar la decoración.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Me encanta leer vuestros comentarios.

Blogging tips