Follow on Bloglovin

dilluns, 25 de març del 2013

Tutorial: Coixí pintat a mà

Fa uns dies, mentre xafardejava per Pinterest (activitat totalment additiva), vaig veure un coixí amb un disseny quadrifoli, molt senzill, però que feia patxoca. Vaig mirar els coixins del meu sofà, blancs, d'Ikea, sense cap gràcia, i vaig decidir que ja era hora de donar-los una nova imatge.

Aquest és el resultat:


Pintar un coixí és molt sencill. Només cal:

 1. Una funda de coixí de color llis (la meva blanca d'ikea), 
 2. Un disseny que t'agradi, 
 3. Pinzells
 4. Pintura tèxtilPintura tèxtil de color blanc, blau ànec i blau d'orient i pincell de diferents mides
Disseny a pintar
Comencem calcant el disseny sobre el coixí. Jo ho faig amb paper de còpia de color groc. Es més net que el negre de tota la vida, no s'esborrona amb la pintura i, com és pot veure a la foto, queda ben marcat.
Per que les línees quedin ben rectes, jo prefereixo pintar les vores amb el pinzell mes fi i després omplir l'interior amb un més ample. Vaig començar a pintar amb el blau d'orient, però com que em va semblar molt fosc vaig fer una barreja (a ull) de blanc blau i blau ànec. El resultat és un color semblant al turquesa.


Ja que estava posada, també vaig pintar l'altre coixí.
Per aquest vaig optar per pintar un número. La plantilla és molt fàcil de fer, amb Word i triant com a font de lletra el tipus Stencil. El color és una barreja de molt blanc amb el blau d'orient.


Aquesta entrada està enllçada a la Festa d'enllaços del blog Personalización de Blogs

6 comentaris :

 1. Me encanta como te ha quedado, vaya pulso! Es una idea estupenda para convertir un cojin normal y corriente en una obr!
  Besos!
  Montes

  ResponElimina
 2. M'agrada molt, es origal, gràcies.

  ResponElimina
 3. Ohh! Un disseny molt xul.lo! Tens unes coses molt maques al teu blog!

  ResponElimina
 4. Qué chulo! me gusta mucho como te ha quedado. Vengo de la fiesta de enlaces.

  ResponElimina
 5. por esos abanicos tan bonitos que pinta, felicito a http://teresinasa.blogspot.com.es/ los cuales quedan preciosos.

  te tengo el premio en mi blog, pasate cuando quieras

  muchos besos

  ResponElimina
 6. Me encanta la idea de personalizar los cojines!!

  http://labiciazul.blogspot.com.es/

  ResponElimina

Me encanta leer vuestros comentarios.

Blogging tips