Follow on Bloglovin

dilluns, 11 de març del 2013

Detalls de casament I


Fa dues setmanes que visc immersa en un  ambient de casament. I no és per que jo em casi (que fa molts anys que ho vaig fer), ni els meus fills (que encara els hi queden uns quants anys). No, és per un encàrrec que m'han fet i que m'ha tingut ocupada molt de temps.

Tot va començar amb els "Ratoncitos Pérez". La núvia els va veure al blog i els volia com a detall pels seus amics  amb nens petits. Així que vaig fer 18, tots diferents i tots amb el nom dels nens. 

Parlant amb ella, si en podem dir així a escriure'ns per e-mail,  em va proposar trobar un detall original i a bon preu per regalar a les parelles d'amics que encara no s'han casat.

Em vaig posar a buscar per la xarxa i, desprès d'unes quantes hores i desenes de blogs vistos, vaig trobar aquests nuvis fets amb pinces de la roba que ens van encantar (a la núvia i a mi). 

El següent repte va ser trobar les pinces de mida més gran que les normals. Finalment les vaig trobar a Opitec, una botiga online amb bons preus i bon servei. 

Pel vel de la núvia vaig comprar tul finet (del que es fa servir pels tutús) i finalment unes perles per completar el conjunt.


Hace dos semanas que vivo inmersa en un ambiente de boda. Y no es para que yo me case (que hace muchos años que lo hice), ni mis hijos (que aún les faltan unos cuantos años). No, es un encargo que me han hecho y que me ha tenido ocupada mucho tiempo.

Todo comenzó con los "Ratoncitos Pérez". La novia los vio en el blog y los quería como detalle por sus amigos con niños pequeños. Así que hice 18, todos diferentes y todos con el nombre de los niños.

Hablando con ella, si podemos llamarlo así a escribirnos por e-mail, me propuso encontrar un detalle original y a buen precio para regalar a las parejas de amigos que aún no se han casado.

Me puse a buscar por la red y, después de unas cuantas horas y decenas de blogs vistos, encontré estos novios hechos con pinzas de la ropa que nos encantaron (a la novia y a mí).

El siguiente reto fue encontrar las pinzas de tamaño mayor que las normales. Finalmente las encontré en Opitec, una tienda online con buenos precios y buen servicio.

Para el velo de la novia compré tul fino (del que se utiliza por los tutús) y finalmente unas perlas para completar el conjunto.


pinzas novios
Els nuvis - Los novios


pinzas novios
El vel de la núvia, llarg fins als "peus"
El velo de la novia, largo hasta los "pies"


A l'esquena del nuvi, on hi ha el meu logo, vaig escriure el nom dels nuvis
i la data de casament.  Així quedarà com a record del casament.
En la espalda del novio, donde está el logo, escribí el nombre de los novios
y la fecha de la boda. Así quedará como regalo de boda
Jo vaig desmontar les pinces i vaig pintar per dins i per fora. Així queda millor acabat.
Desmonte las piezas de las pinzas y las pinté por dentro y por fuera. Así queda mejor acabado.


L'altre cara dels nuvis.


A que són originals i simpàtics?

Crec que també es poden utilitzar per aguantar el número de la taula, o per posar la llista de convidats a cada taula, o per posar el nom del convidat al seu lloc, o per ....

Les possibilitats són moltes.A que son originales y simpáticos?

Creo que también se pueden utilizar para aguantar el número de la mesa, o para poner la lista de invitados en cada mesa, o para poner el nombre del invitado en su lugar, o para lo que sea ....


Las posibilidades son muchas.3 comentaris :

Me encanta leer vuestros comentarios.

Blogging tips