Follow on Bloglovin

dijous, 5 de novembre del 2015

Las infusiones de la Madre Abadesa

Crec que mai deixaré de sorprendre'm de les coses que de vegades em demanen. Aquesta capsa per guardar indussions és una d'elles, per a la mare abadessa del monestir de Sant Benet a Montserrat. Havia de tenir una foto del monestir, però la resta la van deixar al meu criteri. Jo no entenc gaire d'aquestes coses de missa, no tinc ni idea que li pot agradar a una religiosa, però al capdavall, crec que li deu agradar el mateix que a tothom.


Creo que nunca dejaré de sorprenderme de las cosas que a veces me piden. Esta caja para guarar infusiones es una de ellas, para la Madre Abadesa del Monasterio de Sant Benet en Montserrat. Debía llevar una foto del monasterio, pero el resto lo dejaron a mi criterio. Yo no entiendo mucho de estas cosas de misa, no tengo ni idea de que le puede gustar a una religiosa, pero a fin de cuentas, creo que le debe gustar lo mismo que todos.

Caja infusiones decoradaResulta que M.MMar  vol dir Mare Abadessa Maria del Mar. Jo no sabia que s'escriu així!!!


Resulta que M.MMar significa Madre Abadesa María del Mar. Yo no sabía que se escribe así!!

Caja infusiones decorada

Aquesta és la foto del Monestir, per fer-la una mica més atractiva la vaig craquejar i amb cera barrejada amb betum de judea vaig enfosquir-la.


Esta es la foto del Monasterio, para hacerla un poco más atractiva la craquelé y con cera mezclada con betún de judea la oscurecí.

Caja infusiones decorada

Caja infusiones decorada

Una mica de color mai fa nosa, així que per dins la vaig folrar amb papers estampats.
Espero que a la Mara Abadessa li agradés!


Un poco de color nunca está de más, así que por dentro la forré con papeles estampados.Espero que a la Madre Abadesa le gustara.


2 comentaris :

 1. Jo no sóc abadesa, però sóc catequista :-DDDD

  Segur que li va agradar! I tant! ;-))

  http://assumpta-artesania.blogspot.com/

  ResponElimina
 2. La monja ha tenido que flipar XD En serio, ha quedado preciosa.

  .Estelle.

  ResponElimina

Me encanta leer vuestros comentarios.

Blogging tips