dilluns, 24 d’octubre de 2016

Tilda deportista

Sí, ja sé que fa molt de temps que no publico res. Però és que m'he pres una temporada sabàtica de blog. I sí, he continuat fent un munt de coses encara que no publiqués. A veure si aconsegueixo publicar amb continuïtat i posar-me al dia.
D'entrada us presento a la Tilda Estel, una gran jugadora d'hoquei sobre herba igual, igual que l'autèntica Estel. I si no us ho creieu, mireu les fotos.

Sí, ya sé que hace mucho tiempo que no publico nada. Pero es que me he tomado una temporada sabática de blog. Y sí, he seguido haciendo un montón de cosas aunque no públicara. A ver si consigo publicar con continuidad y ponerme al día.

De entrada os presento a Tilda Estel, una gran jugadora de hockey sobre hierba igual, igual, que la auténtica Estel. Y si no os lo creéis, mirad las fotos.
Tilda deportista


No li falta detall, fins i tot du guants i l'estic

No le falta detalle, incluso lleva guantes y el stick
Tilda deportista
Aquí podeu veure l'original i la còpia. A veure si endevineu qui és cadascuna?

Aquí podéis ver el original y la copia. ¿A ver si adivináis quién es cada una?

Tilda deportista
A sota els mitjons du espinilleres, encara que no es vegin i les bambes són Adidas, amb la sola vermella, igualetes a les que porta l'Estel original.

Bajo los calcetines lleva espinilleras, aunque no se vean y las zapatillas son Adidas, con la suela roja, igualitas a las que lleva la original Estel.

Tilda deportista

Les jugadores d'hoquei sobre herba duen uns pantalonets curts sota la faldilla, i la Tilda, encara que a la foto no s'aprecia gaire bé, també els duu.

Las jugadoras de hockey sobre hierba llevan un pantaloncito corto bajo la falda, y la Tilda, aunque en la foto no se aprecia muy bien, también los lleva.
Tilda deportista
La feinada de fer-la ha valgut la pena, per què m'encanta el resultat i l'Estel també està encantada amb el seu "àlter ego".

El trabajón de hacerla ha valido la pena, porque me encanta el resultado y Estel también está encantada con su "alter ego".3 comentaris :

  1. Qué maravilla !!! Está hermosa, con todo detalle, muchas felicidades.
    Me encantó !!!

    ResponSuprimeix
  2. Molt bonica, te molts detalls iguals a l'original. No m'extranya que li encanti 😉

    ResponSuprimeix

Me encanta leer vuestros comentarios.

Blogging tips