Follow on Bloglovin

dimarts, 27 de març del 2012

Tutorial: Caixa d'infusions


Aquestes caixes són fàcils de fer i donen molt joc. Les trobem a molt bon preu als basars multipreu o "Xinesos". Es poden utilitzar per guardar les infusions, que és el seu us original, però també hi podem guardar allò que vulguem.




Aquest cop he fet un tutorial i crec que aquest cop no m'he descuidat cap pas 


El primer que fem es treure les frontisses i les tanques de la caixa. Així és més fàcil de pintar. Per que no es mogui amb cinta de pintor mantenim la tapa junt amb la caixa.



Com que la pintarem d'un color fosc no cal treure les lletres que ja du impreses. Col·loquem la plantilla d' estecil a la part frontal i l'aguantem amb un tros de cinta de pintor. Jo utilitzo aquesta cinta per que no deixa marques i es fàcil de treure.


Amb Modeling paste de Titan i una espàtula cobrim l'estencil. També es pot fer amb "Masilla" de pintor. Abans que estigui sec aixequem la plantilla amb compte.


Deixem que sequi i tornem a posar la plantilla allà on vulguem.



He posat la plantilla de manera que agafi la tapa i la caixa. Amb un ganivet o cutter ho tallarem abans no s'assequi.



Pintem tota la caixa amb el to més fosc que volem que es vegi a sota. He provat a pintar només els cantells de la caixa per estalviar pintura, però quan pintes amb el color clar a sobre costa molt d'igualar els tons entre el que esta pintat i el que no. Així que he decidit pintar-la tota i encara que gasti una mica més m'ho estalvio en la pintura clara de la capa superior. Aquí he pintat amb el color Verde trullo de Vallejo (el que es veu a la imatge)



Després, pintem amb el color final. Jo l'he pintat amb gesso blanc amb una miqueta de colorant ombra natural per trencar el blanc




Finalment amb paper de vidre polim els cantell per que surti el color de sota, tant com ens agradi. Això és més fàcil si abans de pintar amb el color clar passem una tros d'espelma pels llocs on volem que es vegi el color de sota. La cera de l'espelma fa que la pintura no s'enganxi i així costa molt menys de lijar.



Per acabar, folrem l'interior (també podem pintar-lo) i llesta. 

Ja la podem omplir amb el que ens agradi.



1 comentari :

  1. oHHHH me encanta esta caja, te ha quedado maravillosa. Y el paso a paso genial.

    Vengo de la Fiesta de Enlaces y he estado curioseando un poquito el blog y me encanta así que me quedo por aquí para ver tus trabajos.

    Bikiños ♥
    Oli Silva

    ResponElimina

Me encanta leer vuestros comentarios.

Blogging tips