Follow on Bloglovin

dissabte, 24 de març del 2012

Un costurer lila


Un altre reciclatge de les caixes de vins (serveixen per a tot).

En aquesta ocasió l'he convertit en un costurer al gust de la seva futura propietària: el color malva. La tècnica és la mateixa que per fer el joier, però amb un sol pis.

El malva ho domina tot, per dins i per fora.  


Per que quedi clara la seva utilitat, a la tapa li he posat una cinta mètrica, un maniquí, uns carrets de fil i uns botons (troquels de Tim Holtz per a la big shot) i un cartell  (troquel Spellbinders labels eight) al que he imprès un gràfic vintage  al·legòric (The graphics fairy). Per últim i per arrodonir la tapa, una flor realitzada amb fulls de llibre (troquel també de Tim Holtz).


A l'interior està folrada amb 3 papers a conjunt de K&Company en els mateixos tons liles - malves que a l'exterior. A la tapa interior  he afegit un petit coixenet per a les agulles. 
A l'hora de fer les particions interiors he tingut en compte que puguin cabre unes tisores grans, que hi hagi lloc per als carets de fils i la resta de coses que hi posen al costurer
 

Estic contenta per que, tot i que els colors són atrevits, a la seva propietària li ha agradat molt. 



2 comentaris :

  1. Oh! Acabo de trobar ara aquest costurer. Preciós!

    ResponElimina
  2. Acabo de descubrir tu blog a traves de las comunidades de google he estado dando un paseo y he quedado encantada hay muchooo para ver.
    Asi que hasta pronto
    Angela

    ResponElimina

Me encanta leer vuestros comentarios.

Blogging tips