Follow on Bloglovin

dijous, 16 de maig del 2013

Tilda y Tienda

Tots aquells que em seguiu des de fa temps segurament us heu adonat que el blog ha anat canviant de mica en mica (i espero que a millor). Vaig començar el blog sense saber-ne res de blogs, ni HTMl, ni res de res. Poc a poc he anat aprenent d'altres blogers, he buscat tutorials per la xarxa, he llegit molt, i he aplicat al meu blog allò que m'agrada veure en d'altres. Tot i que encara no he acabat (el meu perfeccionisme patològic no m'ho permet), estic prou satisfeta de com está quedant.

Una de les modificacions més evidents és que des fa un temps tradueixo a l'espanyol. D'aquesta manera estalvio la traducció infame de google  a tots aquells que em visiten i no coneixen el català.

Com que tot sovint rebo correus que em demanen informació sobre la disponibilitat del que hi ha al blog i el seu preu, avui he creat un apartat de botiga. La Shop és una manera més ràpida i còmoda d'obtenir aquesta informació.

No penseu que únicament m'he dedicat al blog, no!. La meva activitat creativa segueix, i avui us duc la última Tilda personalitzada. Com no podia ser d'altre manera, és una infermera! (serà per que la meva germana ho és?). És una part del regal que les seves companyes van fer a l'Àngels com a comiat del servei (l'altre part ja us la ensenyaré). El mes difícil de tot van ser el cabells, arrissats i amb reflexes, i espero que el resultat hagi estat reeixit.

Todos aquellos que me seguís desde hace tiempo seguramente os habéis dado cuenta de que el blog ha ido cambiando poco a poco (y espero que a mejor). Empecé sin saber nada de blogs, ni HTML, ni nada de nada. Poco a poco he ido aprendiendo de otros blogers, he buscado tutoriales por la red, he leído mucho, y he aplicado en mi blog lo que me gusta ver en otros. Aunque todavía no he terminado (mi perfeccionismo patológico no me lo permite), estoy bastante satisfecha de cómo está quedando.

Una de las modificaciones más evidentes es que desde hace un tiempo traduzco al español. De esta manera ahorro la traducción infame de google a todos aquellos que me visitan y no conocen el catalán.

Como a menudo recibo correos que me piden información sobre la disponibilidad de lo que hay en el blog y su precio, hoy he creado un apartado de tienda. La Shop es una manera más rápida y cómoda de obtener esta información.

No penséis que únicamente me he dedicado al blog, no!. Mi actividad creativa sigue, y hoy muestro la última Tilda personalizada. Como no podía ser de otro modo, es una enfermera! (¿será por que mi hermana lo es?). Es una parte del regalo que sus compañeras hicieron a Àngels como despedida del servicio (la otra parte ya os la enseñaré). Lo más difícil de todo fue el pelo, rizado y con reflejos, y espero que el resultado haya sido exitoso.


6 comentaris :

 1. Amb l'infermeria em tocas la fibra!!!!! Molt xulaaaa! I el bloc .... precios!

  ResponElimina
 2. Quina enveja em fas amb les Tildes, jo no en sé gens de cosir, algun dia n'aprendre...
  No havia vist el bloc abans, però el d'ara em sembla preciós. Ja et tinc fitxada al facebook ;-)

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies Sonia. A mi el teu m'encanta i no em perdo cap entrada. De fet el tinc enllaçat a la sidebar.

   Elimina
 3. Hola!!

  Vinc de la linky party! M'agrada trobar blogs que escriuen en català :P

  Si vols ajuda per dissenys de blogs, no es que en sapiga gaire, pero sóc Juanpaloma i entenc una mica, així que ja saps!

  Molt xuli tot!
  B7s

  ResponElimina
  Respostes
  1. Moltes gràcies Claudia, sempre s'agraeix una mica d'ajuda.

   Elimina

Me encanta leer vuestros comentarios.

Blogging tips