Follow on Bloglovin

dilluns, 2 de juny del 2014

Costurero setentero

Ja sabeu que capsa de vins que cau a les meves mans... capsa que és reciclada!

Aquesta s'ha convertit en un costurer amb un aire molt "setentero". Els colors i  l'estampat del papers tenen aquest aire retro que tant m'agrada.


Ya sabéis  que caja de vinos que cae en mis manos ... caja que es reciclada! 

Esta se ha convertido en un costurero con un aire muy "setentero". Los colores y el estampado del papel tienen ese aire retro que tanto me gusta.

Reciclando cajas de vino

Jugant amb el tons liles, marrons i verds, em  recorden l'estampat dels papers d'empaperar que hi havia a les cases fa anys.


Jugando con los tonos lilas, marrones y verdes, me recuerdan el estampado de los papeles de empapelar que había en las casas hace años.

Reciclando cajas de vino

Un botó i una bovina de fil indiquen l'ús que tindrà.


Un botón y una bovina de hilo nos indican el uso que tendrá.


Reciclando cajas de vino

I per dins més paper i una separació que facilita l'ordre.


Y por dentro más papel estampado y una separación que facilita el orden.

 Reciclando cajas de vino


Us agrad tant com a mi aquest estil setentero?


Os gusta tanto como a mi este estilo setentero?3 comentaris :

 1. Hola! M'ha agradat descobrir el teu blog i totes les coses que fas, i sobretot que estigui en català :)
  El costurer es preciós! Et convido a passar per els meus blocs el català http://potipotidecolors.blogspot.com.es/ y el castellà (que el tinc a Redfacilísimo) http://likethisandmore.blogspot.com.es/ Em quedo a tafanejar una estona les teves feines que ben segur que aprenc força! i afegeixo el teu bloc en el meu per seguir-te. Fins aviat!

  ResponElimina
 2. Que chulo, quina maña tens!!!!
  una abraçada

  ResponElimina
 3. FA una estona que remeno el teu blog, una gran troballa! Felicitats! i se m'han fet les tantes! Crec que em tornaré addicte a seguir-te; m'agrada les idees que tens i la manera sencilla, clara i planera d'explicar com les duus a terme. I jo m'enamoro de qualsevol caixa de vi que veig! Ara ja sé com aprofitar-les. Felicitats de nou i gràcies. A veure si et puc trobar fent algun taller.

  ResponElimina

Me encanta leer vuestros comentarios.

Blogging tips