Follow on Bloglovin

dijous, 26 de juny del 2014

Si tienes que guardar muchas joyas

Després d'uns dies de baixa obligada (res greu, no patiu, però si molt molest i dolorós), ja torno a ser aquí gairebé en plenes condicions físiques.

Avui amb una opció per guardar moooltes joies. Segur que quan heu vist la foto heu pensat "aquest joier ja l'he vist". I teniu part de raó, per que aquest és el tercer que faig amb els mateixos papers. Han agradat molt i me l'han demanat igual.

En aquest cas, però, no es tracta d'una caixa de vi reciclada. Aquest joier esta fet des del principi amb fustes de contraxapat i veureu que te algunes diferencies clares amb els altres.


Después de unos días de baja obligada (nada grave, no os preocupeis, pero sí muy molesto y doloroso), ya estoy aquí casi en plenas condiciones físicas. 

Hoy con una opción para guardar muuuchas joyas. Seguro que cuando habéis visto la foto habéis pensado "este joyero ya lo he visto". Y tenéis parte de razón, por que este es el tercero que hago con los mismos papeles. Han gustado mucho y me lo han pedido igual. 

En este caso, sin embargo, no se trata de una caja de vino reciclada. Este joyero esta hecho desde el principio con maderas de contrachapado y veréis que tiene algunas diferencias claras con los demás.
La primera diferencia és que el sobre es pot aixecar i a dins hi ha un mirall. Molt útil per veure com ens queden les arracades (per exemple).


La primera diferencia es que la tapa se puede levantar y dentro hay un espejo. Muy útil para ver cómo nos quedan los pendientes (por ejemplo).


la segona diferencia és la mida, l'alçada i l'amplada són igual a les caixes de vins (25 x 35 cm). Però aquest joier te un fondo de 30 cm. Això fa que els calaixos tinguin molta fondària, i per tant molta més capacitat.


la segunda diferencia es el tamaño, la altura y la anchura son igual a las cajas de vinos (25 x 35 cm). Pero este joyero tiene un fondo de 30 cm. Esto hace que los cajones tengan mucha profundidad, y por tanto mucha más capacidad.Els dos calaixos de sota tenen separacions horitzontals per guardar collarets, el calaix del mig separacions quadrades per guardar polseres i em van demanar que els dos superiors no tinguessin res. I jo, tonta de mi, vaig pensar: "que voldrà guardar aquí sense cap compartiment?


Los dos cajones inferiores tienen separaciones horizontales para guardar collares, el cajón del medio separaciones cuadradas para guardar pulseras y me pidieron que los dos superiores no tuvieran nada. Y yo, tonta de mí, pensé: "que querrá guardar aquí sin ningún compartimento?


Doncs aquí teniu la resposta!. Aquesta foto me l'ha enviat la seva propietària. Hi ha posat unes espumes que són genials per penjar les arracades i per tenir sempre a la vista els anells. Una idea perfecta que jo no coneixia, però que a partir d'ara tindré en compte.


¡Pues aquí tienes la respuesta!. Esta foto me la ha enviado su propietaria. Ha puesto unas espumas que son geniales para colgar pendientes y para tener siempre a la vista los anillos. Una idea perfecta que yo no conocía, pero que a partir de ahora tendré en cuenta.


Una bona forma de tenir totes les joies ordenades i al mateix temps exposades. I el resultat és tan pràctic ....


Una buena forma de tener todas las joyas ordenadas y al mismo tiempo expuestas. Y el resultado es tan práctico ....
Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Me encanta leer vuestros comentarios.

Blogging tips