Follow on Bloglovin

dilluns, 25 d’agost del 2014

Tapando agujeros y empalmes


Tornem-hi, s'han acabat les vacances!!!!

Després d'uns dies de descans, viatges i temps per a posar al dia els projectes pendents, tornem a la rutina amb coses noves i no tant noves.

Durant aquests dies he aprofitat per arreglar alguns nyaps que hi havia per casa i aquí va el primer. A la habitació del meu fill, fa temps que vam instal·lar un endoll d'antena per la tele. Però com que està en un lloc estret i de pas,  a força de cops l'endoll es va trencar i la tele no es veia be. Vam substituir l'endoll per un acoblament, però va quedar horrorós. Això si, la tele es veia perfectament.


Volvemos, se han acabado las vacaciones !!!! 


Después de unos días de descanso, viajes y tiempo para poner al día proyectos pendientes, volvemos a la rutina con cosas nuevas y no tan nuevas. 

Durante estos días he aprovechado para arreglar algunas chapuzas que había por casa y aquí va la primera. En la habitación de mi hijo, hace tiempo que instalamos un enchufe de antena para la tele. Pero como está en un lugar estrecho y de paso,  a fuerza de  golpes el enchufe se rompió y la tele no se veía bien. Sustituimos el enchufe para un empalme para cable de antena, pero quedó horroroso. Eso si, la tele se veía perfectamente.


Bricolaje tapar enchufes

Mireu com va quedar. La opció d'empotrar-lo a la paret no era viable, així que s'havia de buscar una altre opció.  Feia temps que hi donava voltes, fins que se'm va acudir tapar-ho amb una caseta de fusta i paper maché.


Mirad como quedó. La opción de empotrarlo en la pared no era viable, así que había que buscar otra opción. Hacía tiempo que le daba vueltas, hasta que se me ocurrió taparlo con una casita de madera y papel maché.

Bricolaje tapar enchufes

El primer va ser fer una caseta amb fullola de mida suficient per tapar el nyap. Després la vaig reforçar amb paper maché i finalment la vaig pintar.


Lo primero fue hacer una casita con madera balsa de tamaño suficiente para tapar la chapuza. Después la reforcé con papel maché y finalmente la pinté.

Bricolaje tapar enchufes

Per darrera li vaig posar la part de la teulada de la caseta per poder penjar-la. La fondària de la caseta és suficient per cobrir l'acoblament.

Por detrás le puse la parte del tejado de la caseta para poder colgarla. La profundidad de la caseta es suficiente para cubrir el empalme.

Bricolaje tapar enchufes

Per penjar-la hi vaig posar cinta adhesiva de doble cara a la part del darrera. Ja només cal penjar-la al seu lloc  et voilà, el nyap desapareix!


Para colgarla puse cinta adhesiva de doble cara en la parte de atrás. Basta con colgarla en su sitio et voilà, la chapuza desaparece!

Bricolaje tapar enchufes

Potser no és la millor opció ni la més ortodoxa, però a mi m'ha solucionat el problema, queda divertit  i al meu fill li agrada. Amb això n'hi ha prou.

Quizás no es la mejor opción ni la más ortodoxa, pero a mí me ha solucionado el problema, queda divertido y a mi hijo le gusta. Con eso basta.
3 comentaris :

 1. M'agrada!! Segur que queda divertida a l'habitació

  ResponElimina
 2. Me parece una solución genial. Ha quedado estupenda

  ResponElimina
 3. Pues te ha quedao un remiendo de lo mas apañao!!!
  si señor, a los porblemas, soluciones!!!
  un abrazo grande

  ResponElimina

Me encanta leer vuestros comentarios.

Blogging tips