Follow on Bloglovin

dimarts, 9 d’abril del 2013

50 anys i una Tilda personalitzada

Hi ha èpoques a la vida en que només assistim a casaments, després a naixements, ... A mi ara em toca la de fer 50 anys. Jo ja els he fet, i algunes de les meves amigues també (mireu aquí i aquí), però encara en queden per fer-los.

Celebrar els 50 s'està convertint en una tradició. Convidar els amics, fins i tot a aquells que fa temps que no veus. Un sopar (o dinar o berenar) sorpresa, veure fotos antigues i que ens desperten records i emocions. Passar-ho be, riure i fer regals .

Divendres passat varem celebrar els 50 anys de la Cay. Ens coneixem des de la universitat, varem fer la carrera juntes i després també varem treballar plegades. Ara feia molt de temps que no la veia i em va fer molta il·lusió tornar a retrobar-nos. Amb ella i amb la resta de companyes de la Uni. Quins temps..!!!

Vaig proposar fer un regal personalitzat i la resta de companyes universitàries (Teresa, Gemma i Carmen) van acceptar la proposta. I una Tilda personalitzada sempre és perfecta.

Les fotos no són gaire bones, però era de nit i no en se més.


Amb abric i bossa. Vestida per anar a la feinaA la bossa, una llibreta amb les felicitacions de totes. 

Sense l'abric, amb una camisola cenyida per un cinturó i pantalons de panaPer arrodonir el regal, la seva inicial de paper maixé. En aquesta ocasió amb un tractament diferent. Si voleu veure tutorial aquí. Està pintada en color ocre i a sobre de color verd-blau-blanc, a pinzellades, sense tapar tot l'ocre. Els cantells els he pintat amb una pintura que vaig comprar aquest estiu i encara no havia utilitzat: La pintura Inka-gold de Viva. És una pintura genial que es pot pintar amb pinzell sec o amb els dits, i dona un toc daurat preciós.


Monograma.

I per decorar la C una mica de washi Tape i un missatge de record dels 50.

Felicitats Cay!!


2 comentaris :

 1. Hola! Jo sóc la Cay, la dels 50 anys. He de dir que em vaig quedar parada quan em vaig veure...convertida en una Tilda!!! Els meus cabells, les meves arracades, el meu abric, la meva bossa... Increïble! I la C de Cay, per acabar de rematar-ho. Un regal preciós, i més si és fet amb les mans i el carinyo d'una vella amiga!! Moltes gràcies Teresa!! I també moltes gràcies a la Gemma, la Carmen i l'altre Teresa!!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Carai, m'he posat vermella....

   M'encanta que t'agradi.

   Elimina

Me encanta leer vuestros comentarios.

Blogging tips