Follow on Bloglovin

dilluns, 22 d’abril del 2013

Que vivan los novios!!!


Una setmana amb molta feina i per poc temps per publicar al blog. M'he proposat que a partir d'ara he de publicar com a mínim dos cops a la setmana. A veure si soc capaç de complir-ho.

Us en recordeu del tutorial dels nuvis que vaig publicar fa unes setmanes?. Sembla que els meus nuvis-ocells han tingut èxit i m'han demanat uns altres. Aquests són un regal per al Mario i l'Anna dels seus companys de feina (amb alguna cosa més).


Una semana con mucho trabajo y por poco tiempo para publicar en el blog. Me he propuesto que a partir de ahora tengo que publicar como mínimo dos veces a la semana. A ver si soy capaz de cumplirlo.

Os acordáis del tutorial de los novios que publiqué hace unas semanas?. Parece que mis novios-pájaros han tenido éxito y me han pedido otros. Estos son un regalo para  Mario y Anna de sus compañeros de trabajo (con algo más).El nuvi amb vestit i armilla blau i corbata de llaç. la núvia amb vestit blanc i aplicacions de guipur. Du un tocat amb vel i una rosa com a ram de núvia.

El novio con traje y chaleco azul y corbatín  la novia con vestido blanco y aplicaciones de guipur. Lleva un tocado con velo y una rosa a modo de ramo de novia.


Per arrodonir el regal, el nuvis anaven dins una capsa reciclada (crec que del router que movistar en va canviar fa poc), decorada amb washi-tape i algun detall d'scrap.

Ara que arriba maig el mes dels casaments, no us sembla un bon regal?.Para completar el regalo, una caja reciclada (creo que era del nuevo router que movistar me cambio hace poco), decorada con washi-tape y detalles de scrap.

Ahora que llega mayo, el mes de las bodas, ¿no creéis que es un buen regalo?
Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Me encanta leer vuestros comentarios.

Blogging tips