Follow on Bloglovin

dilluns, 29 d’abril del 2013

Regala Hand-made

Una capsa. I vosaltres direu, un altre capsa????, és que no saps fer res més?.

Sí, si que se fer altres coses, i no, no és un altre capsa.

Aquesta és diferent. Be, totes les que faig són diferents. Almenys aquesta és la meva intenció. Utilitzo diferents colors, papers, decoracions... Però segur que totes tenen un estil semblant. El meu estil. No tinc clar si això es positiu o negatiu, però es així.

I no faig capses per que estigui obsessionada amb elles. Me les demanen. Les faig per encàrrec. Gairebé totes són regals i aquesta també.Una caja. Y vosotros diréis, otro caja????, Es que no sabes hacer nada más?.

Sí, si que se hacer otras cosas, y no, no es otro caja.

Esta es diferente. Bueno, todas las que hago son diferentes. Al menos esa es mi intención. Utilizo diferentes colores, papeles, decoraciones ... Pero seguro que todas tienen un estilo parecido. Mi estilo. No tengo claro si esto es positivo o negativo, pero es así.

Y no hago cajas para que esté obsesionada con ellas. Me las piden. Las hago por encargo. Casi todas son regalos y esta también.


Aquesta decoració exterior no l'havia fet abans. A les fotos costa una mica d'apreciar, tot i que m'he esforçat per fer-les be i que es vegi l'estampat.

La caixa està pintada de color beix i a sobre un stencil de color blanc. L'efecte es molt maco,  subtil, com si fos folrada amb roba. La inicial està retallada en cartró de color morat i ressaltat amb glossy accents. Un botó amb forma de flor i res mes. Una decoració molt simple i elegant.
Esta decoración exterior no lo había hecho antes. En las fotos cuesta algo de apreciar, aunque me he esforzado por hacerlas bien y que se note el estampado.

La caja está pintada de color beige y encima un stencil de color blanco. El efecto es muy bonito, sutil, como si estuviera forrada con tela. La inicial está recortada en cartón de color morado y resaltado con glossy accents. Un botón con forma de flor y nada más. Una decoración muy simple y elegante.Per dins, folrada amb papers coordinats en tons liles i morats i a l'interior de la tapa, una petita flor amb perles (falses).

Es evident que es un joier, amb espai per anells, arracades, braçalets i collarets. Tot ben endreçat i a ma.Por dentro, forrada con papeles coordinados en tonos lilas y morados y en el interior de la tapa, una pequeña flor con perlas (falsas).

Es evidente que es un joyero, con espacio para anillos, pendientes, pulseras y collares. Todo bien ordenado y a mano.

Segur que aquesta no serà la última capsa que faré

Seguro que esta no es la ultima caja que hago.2 comentaris :

 1. Hola Teresina SA!! he conegut el teu blog gràcies a la iniciativa de Lola Godoy i la FOLOW FEST LINKY PARTY. Et segueixo.

  Salut!

  http://adatikur.blogspot.com.es/

  ResponElimina
 2. Moltes gràcies Ada. Encantada de comptar amb tu.
  Una abraçada.

  ResponElimina

Me encanta leer vuestros comentarios.

Blogging tips